​Pillebunker til fremføringssystemer og fødesystemer​

Skal I have en ny Pillebunker? Hos Vibradan ApS i Farum har vi specialiseret os i forskellige former for fremføringssystemer og fødesystemer såsom en pillebunker, som vi kan levere til medicinalindustrien og andre virksomheder på hele Sjælland og i resten af landet.

Separering og sortering med en pillebunker

Vi er et seriøst, innovativt og kvalitetsbevidst firma, som udvikler, fremstiller og leverer vibrationsudstyr som for eksempel fremføringssystemer og fødesystemer.

​Vi kan blandt andet tilbyde en pillebunker, der kan sortere, separere og dosere piller. Samtidig er den skånsom mod emnerne. Der er for eksempel ikke kanter, som kan forårsage stop eller kan beskadige pillerne.

Fødesystemer er vitale i en produktionslinje. En pillebunker er et af de svageste led i denne kæde, idet den kan bremse hele produktionen ved nedbrud. Alle led i produktionslinjen skal være af højeste kvalitet, og derfor fremstiller vi vores fødesystemer i den bedste kvalitet.

Kontakt os for at høre mere om pilleseparering

Du er meget velkommen til at få flere information om vores fremføringssystemer og fødesystemer, og vi tager gerne en drøftelse om jeres ønsker og behov. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på en pillebunker.

Du kan ringe på telefon 32 51 61 16 for at få mere at vide. Alternativt kan du sende en e-mail på v@vibradan.dk.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

​Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information eller ved spørgsmål.

​​

Ring til os for et uforpligtende tilbud på telefon 32 51 61 16 eller 26 85 73 33.

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fremstilling af vibrationsudstyr​​

Anerkendte referencer​​​

Få et fast tilbud​

Vibradan ApS

Vibradan er et seriøst, innovativt og kvalitetsbevidst firma som udvikler og fremstiller vibrationsudstyr som fødesystemer efter opgave.​


​Vi lægger vægt på, at opgaverne bliver løst med kvalitet for øje, og at alle regler og forskrifter bliver overholdt til punkt og prikke. Vores sikkerhed er din sikkerhed.

Kontakt os

​Vibradan ApS

​Bygmarken 5, ​3520 Farum

Se rutevejledning

Telefon: 32 51 61 16

E-mail: v@vibradan.dk

CVR: 32159257

Facebook