​Cirkulærfødere og kaskadeskåle til automatisk montageudstyr​

​Hos Vibradan ApS på Sjælland fremstiller og leverer vi cirkulærfødere til hele Danmark. De kan også levere som "kaskadeskåle". Vi er i det hele taget specialiseret i at fremstille cirkulær- og liniærfødere til automatisk montageudstyr.

​​

Vi fremstiller cirkulærfødere efter et fast tilbud

Cirkulærfødere kan leveres som standardskåle i 2 mm rustfrit 316 L syrefast stål, hvor der er to baner rundt i den ønskede bredde.

​​

​Vi udfører orientering af emnerne efter et fast tilbud, som vi afgiver efter forudgående vurdering eller forsøg.

​​

Du bør vælge typen af cirkulærfødere ud fra form, emnestørrelse, kapacitet og tilfødningsmåde. Tilføring kan blandt andet ske manuelt eller via en silo.

​​Tilfødning er det mest vitale led i en produktionsmaskine, og derfor stilles der store krav til kvaliteten af udstyret i montagemaskinerne. Tilfødningen er en kæde, der ikke er mere stabilt end det svageste led. Derfor har hvert eneste led en vigtig funktion i den samlede produktion.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

​Du kan kontakte os hos Vibradan ApS, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 32 51 61 16, men du kan også skrive til os på e-mail v@vibradan.dk. Derpå kan vi aftale nærmere om cirkulærfødere.​​

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

​Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information eller ved spørgsmål.

​​

Ring til os for et uforpligtende tilbud på telefon 32 51 61 16 eller 26 85 73 33.

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fremstilling af vibrationsudstyr​​

Anerkendte referencer​​​

Få et fast tilbud​

Vibradan ApS

Vibradan er et seriøst, innovativt og kvalitetsbevidst firma som udvikler og fremstiller vibrationsudstyr som fødesystemer efter opgave.​


​Vi lægger vægt på, at opgaverne bliver løst med kvalitet for øje, og at alle regler og forskrifter bliver overholdt til punkt og prikke. Vores sikkerhed er din sikkerhed.

Kontakt os

​Vibradan ApS

​Bygmarken 5, ​3520 Farum

Se rutevejledning

Telefon: 32 51 61 16

E-mail: v@vibradan.dk

CVR: 32159257

Facebook