​Liniærfødere er specialfremstillede fødeskinner

​Hos Vibradan ApS på Sjælland producerer vi liniærfødere, som vi leverer i hele Danmark. Vi har stor erfaring med at fremstille liniær- og cirkulærfødere til automatisk montageudstyr. Liniærfødere består normalt af en specialfremstillet fødeskinne, hvor emnerne bevæger sig frem mod et udtag.

​​

Det er vigtigt at dine liniærfødere er i høj kvalitet

​Liniærfødere kan stor set leveres i alle størrelser og udformninger, og de kan være meget små eller noget større. De skal naturligvis være af høj kvalitet, fordi der er tale et vitalt led i produktionskæden. Tilfødning er netop det samme som en kæde, og en kæde er ikke stærkere end det det svageste led.​

​​

Derfor stilles der lige store krav til alle led i den samlede produktion. Og derfor lægger vi vægt på, at vores opgaver skal løses med kvalitet for øje, og at alle regler og forskrifter bliver overholdt. Vores sikkerhed er med andre ord din sikkerhed.

Ring til os for at få flere oplysninger om fødesystemer

​Du er meget velkommen til at kontakte os hos Vibradan ApS for at få flere oplysninger om vores liniærfødere. Du kan ringe til os på telefon 32 51 61 16.

Desuden kan du sende en e-mail til os på v@vibradan.dk – vi besvarer alle e-mails hurtigt muligt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

​Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information eller ved spørgsmål.

​​

Ring til os for et uforpligtende tilbud på telefon 32 51 61 16 eller 26 85 73 33.

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fremstilling af vibrationsudstyr​​

Anerkendte referencer​​​

Få et fast tilbud​

Vibradan ApS

Vibradan er et seriøst, innovativt og kvalitetsbevidst firma som udvikler og fremstiller vibrationsudstyr som fødesystemer efter opgave.​


​Vi lægger vægt på, at opgaverne bliver løst med kvalitet for øje, og at alle regler og forskrifter bliver overholdt til punkt og prikke. Vores sikkerhed er din sikkerhed.

Kontakt os

​Vibradan ApS

​Bygmarken 5, ​3520 Farum

Se rutevejledning

Telefon: 32 51 61 16

E-mail: v@vibradan.dk

CVR: 32159257

Facebook